Mijn diensten

Een investering in jezelf

Stel je voor dat je een goed advies krijgt wat je uiteindelijk tijd en geld bespaart. En je bent dan ook nog eens duurzaam bezig. En dat je gezien wordt, want je krijgt complimenten. En hé, zwart is ook een kleur!

Ik laat je zien wat kleur en stijl voor je doen zónder te oordelen. Het is niet eng, het is alleen maar leuk en een investering in jezelf.

Pakket 1

Persoonlijke kleuranalyse
147
  • Een persoonlijke kleuranalyse in de Studio haalt het beste in jezelf naar boven door met de juiste kleuren je uiterlijke kenmerken en je uitstraling te versterken. Leer welke kleuren je het beste staan en je er vitaler, jonger en frisser uit laten zien.

Pakket 2

Duo kleuranalyse
287
  • Het is heel leuk om samen met je dochter, vriendin, moeder, tante of nicht een kleurenanalyse te doen. Dan kun je het ook bij elkaar zien en daar leer je heel veel van.
Populair

Pakket 3

Online kleuranalyse
99
  • Bepaal je kleurtype door middel van een online afspraak en ontdek welke kleuren bij je passen. Dit kan allemaal vanuit jouw eigen omgeving.

Pakket 4

Kleur- en Stijlanalyse
147
  • Met dit pakket krijg je een compleet advies dat bij je past. We kijken dus naar kleur én naar stijl en de vormen en belijning van kleding. Zo kun je heel duurzaam een garderobe opbouwen of je huidige garderobe verbeteren. Je ontvangt een kleurkaart en een stijlboek.

Pakket 5

Communiceer met kleur
287
  • In dit pakket staat de Persoonlijke Kracht methodiek centraal. Door middel van een online persoonlijkheidstest – gebaseerd op de psychologie van kleur – wordt duidelijk welke kwaliteiten en drijfveren jij hebt.  

Pakket 6

Garderobecheck
99
  • Heb je een volle kledingkast? En vind je het toch moeilijk om te bedenken wat je aan moet trekken? Blijft er veel hangen en draag je niet?. Zonde! Maar wegdoen is ook weer moeilijk. Daar kunnen we wat aan doen!
Scroll to Top